2014 Yılı Forklift Ehliyet Fiyatları!!!

2014 Yılı Forklift Ehliyet Fiyatları!!!

Forklift Ehliyeti Fiyatları Operatörlük Belgesini G Sınıfı Sürücü Belgesine (Ehliyete) Dönüştürüp Dönüştürmeyeceğinize göre değişir.

İlk önce şunu bilmek gerekir; Her kez Forklift Operatörlük Belgesini G Sınıfı Sürücü Belgesine dönüştürmek zorundamıdır?

Elbette tabi ki

HAYIR!!!

Kullanmış olduğunuz makina (FORKLİFT) ile karayoluna çıkacaksanız Operatörlük Belgesini G Sınıfı Sürücü Belgesine çevirmek zorundasınız. Allah göstermesin karayolunda makinanızın (Forkliftin) karışacağı herhangi bir kaza da Trafik Polisleri Forklift Ehliyeti (G Sınıfı Sürücü Belgesini) soracaktır.

Kullanmış olduğunuz makina ile karayoluna çıkmayacaksanız ve sadece depo, şantiye veya fabrika içerisinde kullanacaksanız Özlük Dosyanızda veya İnsan Kaynakları departmanında olması yeterli. Tabii bu arada Operatörlük Belgesi Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ve Sertifika türü kısmında Kaldırma Yükleme (Forklift) Operatörlük Belgesi yazmalıdır.

Forklift Operatörlük Belgesi fiyatları için Uzmanlar iş Makinaları ve Operatörlük Kursu ile irtibata geçebilirsiniz.

Kurs ücreti haricinde yapılacak masraflar;

Sağlık Raporu almak için Sağlık Ocağı veya Aile Hekiminden alacaksanız ücretsiz ama bazı doktorlar vermek istemiyor. Özel Hastaneden alırsanız yaklaşık olarak 50 TL.

Sabıka Kaydı almak için PTT'den e-devlet şifresi almanı ve internetten Sabıka Kaydı çıkartmanız gerekli veya Savcılıktan Sabıka Kaydı çıkartmak için 2 - 10 TLarası.

Operatörlük Sınavı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapıldığı için Operatörlük Sınav Harcı olarak 50 TL.

Operatörlük Belgesini Ehliyete dönüştürmek için Maliye Bakanlığı Tarafından belirlenen G Sınıfı Sürücü Belgesi Harcı 2014 yılı için 578,20 TL.

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne Ehliyet Kart Ücreti olarak 107,50 TL.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu'na Dosya Parası için 2 TL.

WhatsApp Mesajı Gönder
Scroll to Top