Taşıma Kaldırma Üniteleri Tanıtım Yazısı

Taşıma Kaldırma Üniteleri Tanıtım Yazısı

Uzmanlar İş Makinaları ve Operatörlük Kursu; lise 2005 yılından beri İş Makinaları Sektörü içerisinde bulunan Uzman Eğitmenler tarafından, Milli Eğitim Bakanlığının 5580 Sayılı Özel Öğretim Kurumlar Kanunun ve ilgili mevzuatların gereklilikleri yerine getirilerek kurulmuştur.

Kursumuz; Karayolları Trafik Kanununun 42. Maddesi gereğince İş Makinası kullanıcılarına kullandıkları makine ile ilgili İş Makinası Kullanım ve Operatörlük Eğitimi vermektedir. Verilen eğitimin ardından yapılan sınavlarda başarılı olanlara İş Makinası Kullanım Sertifikası (Operatörlük Belgesi) düzenlenmektedir.

İş Makinası sektöründe verdiği eğitim hizmetleri ile sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli, insan gücünün karşılanmasında önemli bir rol almayı Misyon edinen Uzmanlar İş Makinaları ve Operatörlük Kursu, İş Makinası sektöründe doğru, hızlı, kaliteli, dürüst eğitim hizmeti vererek öncü ve sektörü yönlendirici marka olmayı Vizyon edinmiştir.

“Kaliteniz ve Güvenliğiniz İçin…”sloganı ile yola çıkan ve sektöründe bir ilke imza atan Uzmanlar İş Makinaları ve Operatörlük Kursu;

Hizmetlerin müşteriye sunulma aşamasına gelinceye kadar geçirdiği tüm süreçlerin, kalite prensipleri çerçevesinde yönetilerek, sürekliliğinin sağlanmasının garanti edilmesini sağlayan ISO 9001:2008,

Uluslararası geçerliliği olan, hizmetlerin gerçekleştirilmesi ile ilgili doğal kaynakların kullanımı, atık kontrolü enerji sarfiyatı gibi tüm süreçlerin, çevre mevzuatı ve diğer yasal gereklilikler çerçevesinde yönetilerek, sürekliliğinin sağlanmasının garanti edilmesini sağlayan ISO 14001,

İş sağlığı ve güvenliğininsağlanması ve sürekli iyileştirilerek korunabilmesi için OHSAS 18001,yönetim sistemleri akredite kuruluşlar tarafından belgelendirilmiştir.

“Kobilere Destek”; Uzmanlar İş Makinaları ve Operatörlük Kursundan sektöründe yine bir ilk kursumuzdan hizmet almak isteyen KOBİ’lerimize ücretsiz olarak KOSGEB desteği sağlıyoruz.

“Bilgi Paylaştıkça Çoğalır”  anlayışı ile tüm sektörü bilgilendirmeyi ve sektöre eğitim ile ilgili yönlendirmeyi hedefleyen Uzmanlar İş Makinaları ve Operatörlük Kursu www.uzmanlarismakinalarikursu.com internet sitesinde; Uzun yıllardır İş Makinaları Sektöründe bulunan Uzman Eğitmen kadrosunun bilgilerini paylaşmaktadır. Aynı zamanda site ziyaretçileri eğitmenlere mail atıp bilgi’ de alabileceklerdir.

Kursumuzda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı İş Makinesi Kurs Programları uygulanmaktadır. Bu programların eğitim süreleri her bir programlara göre değişiklik göstermektedir.

Bu programlardan bazıları;

  • Kazıma ve Yükleme (Ekskavatör) Tipi İş Makinesi Kullanımı Operatörlük Eğitimi
  • Kazıma ve Yükleme (Kanal Kazıyıcı (Beko Loder)) Tipi İş Makinesi Kullanımı Operatörlük Eğitimi
  • Kaldırma ve Yükleme (Vinç) Tipi İş Makinesi Kullanımı Operatörlük Eğitimi
  • Kaldırma ve Yükleme (Forklift) Tipi İş Makinesi Kullanımı Operatörlük Eğitimi
  • Zemin Sıkıştırma Makineleri (Silindir) Tipi İş Makinesi Kullanımı Operatörlük Eğitimi
  • İş Makineleri (Kaldırma, Taşıma Raylı Sistem Tavan Vinci) Tipi İş Makinesi Kullanımı Operatörlük Eğitimi şeklindedir.

 

 

Kursumuzdan mezun olan kursiyerlerimiz isterlerse Emniyet Müdürlüklerine müracaat edip Operatörlük Belgelerini “G” sınıfı Sürücü Belgesi alabilirler.

G sınıfı sürücü belgesi alma işlemi 2 şekilde gerçekleşmektedir.

1.     Ehliyetiniz var ise; Kursumuz tarafından düzenlenecek dosya ile Emniyet Müdürlüğüne müracaat etmeniz halinde direk var olan ehliyetinize “G” sınıfı ve kullandığı makine türü eklenecektir.

2.     Ehliyetiniz yok ise; Operatörlük belgesi aldıktan sonra Trafik ve İlkyardım sınavına girmek şartıyla Emniyet Müdürlüğüne müracaat etmeniz halinde “G” sınıfı sürücü belgesi alabilirsiniz.

İş Makinaları ve Operatörlük Eğitimleri ile ilgili tüm sorularınızı www.uzmanlarismakinalarikursu.com sitemizi ziyaret ederek, info@uzmanlarismakinalarikursu.com mail adresine yazarak veya 0216 610 0 611 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

WhatsApp Mesajı Gönder
Scroll to Top