Operatörlük Belgesi Nasıl Alınır

Operatörlük Belgesi Nasıl  Alınır

Operatörlük Belgesi almak için yapılması gerekenler maddeler halinde aşağıda izah edilmeye çalışılmıştır. Operatörlük Belgesinin Nasıl Alınır? şeklinde bir sorunuz varsa mutlaka yazımızı okumalısınız.

Operatörlük Belgesi Nasıl Alınır? sorusuna cevap için; ilk önce Uzmanlar Operatörlük Kursu gibi Milli Eğitim Banakanlığından Forklift Ehliyeti vermeye onaylı bir kursa müracaat edilmeli.

Operatörlük Belgesi almak için İşlem basamakları 

 

1- Operatörlük Belgesi almak için hazırlanması gereken evrakların hazırlanması

TC Kimlik Nolu Kimlik Fotokopisi

Sabıka Kaydı

Öğrenim Belgesi

Sağlık Raporu

Vesiklaık Fotoğraf (Detaylı bilgi için tıklayın)

 

2-Operatörlük Belgesi için Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Uzmanlar Operatörlük Kursuna Kayıt olunması.

 

3-Operatörlük Belgesi için Teorik ve Uygulamalı Eğitimlere katılmak

 

4-Operatörlük Belgesi için

  • İş Organizasyonu,
  • İş Öncesi Hazırlık,
  • Motor -Elektrik
  • İş Makinası konularını kapsayan 40 sorudan oluşanTeorik sınava girmek ve Teorik sınavdan en az 70 almak.

 

5- Operatörlük Belgesi için İŞ MAKİNELERİ SÜRÜCÜ EĞİTİM KURSLARI İLE İLGİLİ YÖNERGE'de belirtilen standartlardaki makineyi sınav yönergesine uygun olarak doğru hatasız ve İş Güvenliği kuralları çerçevesinde yapmak ve sonuçta BAŞARILI olmak.

 

6-Operatörlük Belgesi almak için; 1 hafta 10 gün içerisinde Milli Eğitim Müdürlüğünden onaylı İş Makinası Kullanım Yetki Belgesi (Operatörlük Belgesi) ve kursumuzdan alacağınız ilgili diğer evraklar ile birlikte dilerseniz Emineyet Genel Müdürlüğü e randevu sisteminden randevu almanız ve G Sınıfı Ehliyet harcını yatırmanız ve oradaki yönergeleri uygulamanız. 

Yukarıdaki yönergeler ile Operatörlük Belgesi Nasıl Alınır şeklindeki sorulara cevap bulunmuştur.

Forklift KursuVinç KursuKule Vinç Kursu, Tavan Vinci KursuSilindirBeko LoderLoder,EkskavatörZemin Delgi Operatörlük Kursu,  İş Makinası Ehliyet Kursu Operatörlük BelgesiOperatörlük Eğitimi  ve G Sınıfı Ehliyet  (G Sınıfı Sürücü Belgesi), G Ehliyeti, İş Makinası Ehliyeti Nasıl Alınır, iş makinaları ehliyeti, forklift ehliyeti soruları, forklift Ehliyeti, Manlift EhliyetiManitu EhliyetiTelehandler EhliyetiMakaslı Platform Belgesi, Makaslı Platform EhliyetiDikey Platform EhliyetiEklemli Platform EhliyetiSepetli Platform EhliyetiYük Asansörü Kullanım BelgesiOperatörlük Belgesi Nasıl AlınırOperatörlük Belgesi İşlemleri.

WhatsApp Mesajı Gönder
Scroll to Top