Edirne de Mobil Vinç Kazası

Edirne de Mobil Vinç Kazası

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı bir köyde üzerinde vinç bulunan kamyon yol kenarına devrildi, sürücü 60 yaşlarında olan sürücü V. I. hayatını kaybetti.

Trafik Kazası, bugün saat öğle saatlerinde gerçekleşti. Uzunköprü - İpsala Karayolu Altınyazı mevki yakınlarında meydana geldi. İpsaladan Uzunköprü ilçesinin Altınyazı Köyü yönüne giden V. I. yönetimindeki üzerinde vinç bulunan kamyon, Altınyazı köyü yakınlarında köye yaklaştığı sırada virajı alamayarak yol kenarına devrildi. kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri şöför kabinde sıkışan sürücü V. I.  öldüğünü belirledi.

V. I. cesedi olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartıldı. Savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından Uzunköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Başta ailesinin ve yakınlarının ardından tüm operatör camiasının başı sağolsun.

Araç üstü vinçler ve diğer mobil vinçler kullanımında çalışırken dikkat edilmesi gereken hususların yanında makinayı bir yerden bir yere sevk ederken dahi çok aşırı dikkatli olunması gerekiyor. Hız limitleri, Emniyet kemeri, Görüş alanı, ve diğer husular sürekli dikkat edilmesi gerekiyor.

Bu tipo araçları kullanan operatör arkadaşların kamyon ehliyeti olmasının yanında Kaldrıma Yükleme (Mobil Vinç) Operatörlük Belgesinin'de olması gerekiyor.

WhatsApp Mesajı Gönder
Scroll to Top