Forklift Operatörü Motora Çarptı

Forklift Operatörü Motora Çarptı

Forklift Operatörü; Makine kullanırken sadece yükü kaldırmak, indirmek veya biryere taşımak ile sorum değildir. Bunun yanında İş Sağlığı ve Güvenliği ile Çevresel Föktörleri Göz önünde bulundurarak Makinanın, Yükün, Kendisinin ve Çevresinde bulunan tüm canlı ve casız varlıklarında güvenliğinden de sorumludur.

Bu sorumluluk Forklift Operatörün olduğu kadar çevrede bulunan insanlarında Forkliftinçalıştığı alanlarda daha dikkatli olmak zorundadır.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşanan bu acı anektod Forklift Operatörünün Makina kullanırken ne kadar dikkatli olması gerektiğini göstermektedir.

Kaza; Yol üzerinde yük indiren bir su dağıtım firmasına ait Forklift motosiklete çarptı. Kazada Forklift Operatörü ve Motosiklette bulunan iki bayan toplamda üç kişi yaralandı.

Kaza,Yeni Yol caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Cadde üzerinde bir su dağıtım firmasına ait forklift, operatör tarafından tırdan su paletlerini indirdiği sırada yoldan geçen bir motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve motosikletin arkasında bulunan bayan kaldırıma düştü. Kazada motosiklet sürücüsünün bacağı kırılırken, motosikletin arkasında bulunan bayan ve forklift operatörü hafif yaralandı.

Yaralılar ambulansla Marmaris Devlet hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası motosiklet ve forkliftte hasar meydana geldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

WhatsApp Mesajı Gönder
Scroll to Top