Operatörlük Belgesi İçin GEÇ KALMA Kontenjanlar Sınırlı!!!

Operatörlük Belgesi İçin GEÇ KALMA Kontenjanlar Sınırlı!!!

13 Mart 2014 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı İş Makineleri Sürücü Eğitim Kursları İle İlgili Yönerge yayınlamış ve bu yönergede kontenjanları bir hayli daraltmıştır.

İş Makinası Operatörlük Eğitimi veren kusların kontenjanları kurum sınıf kontenjanı ve makine kontenjanına bağlı iken 13 Mart 2014 tarihinde yayınlanan İş Makineleri Sürücü Eğitim Kursları İle İlgili Yönerge ile kurum kontenjanlarını Sınıf, Makine ve Öğretmene göre ayarlamanın yanında yöergeye konulan saat sınırlamaları ile kontenjanlar bir hayli daraltılmıştır.

13/03/2014 tarihinden önce yaklaşık olarak 3 haftada 200 kursiyere İş Makinesi Eğitimi ve Operatörlük Belgesi verebilen bir kurum yeni yönerge ile yaklaşık olarak 50-60 kursiyere (makine, öğretmene göre değişiklik göstermekle beraber) İş Makinesi ve Operatörlük Belgesi verebilecektir.

Her ayın ilk iki haftası kayıt yapılan kurslarda özellikle Forklift Operatörlük Belgesi,Vinç Operatörlük Belgesi ve Tavan Vinci Operatörlük Belgesi kontenjanları çok hızlı bir şekilde dolmaktadır. operatörlük belgesi almak isteyen kursiyerlerin bu konuda hazırlanması gereken evrakları en kısa zamanda hazırlamalı ve heme Uzmanlar iş makinaları ve Operatörlük Kursuna kayıt olmaları gerekmektedir.

WhatsApp Mesajı Gönder
Scroll to Top