Opertatorun Telefonu CAT S50

Opertatorun Telefonu CAT S50

İş Makinesi Üreticisi CAT tarafından yapılan CAT S50;ki bir iş makinası kadar sağlam ve bi okadar da akıllı.

iPhone, Samsung, Sony gibi telefonlar, birbirleriyle sürekli yarış içerisindeyken bu yarış sadece özellik olmamakla beraber tasarım olarak da birbirleriyle yarışıyor. 

Fakat bu yarışa hiç tahmin edilmeyen bir rakip geldi iş makinesi üreticisi olan CAT, görünüm olarak şık olmasa da bir iş makinası gibi sağlam telefon üretti: CAT S50.

Akıllı telefonlar genelde narin yapıya sahip olduklarından dolayı iş makinası operatörleri ağır çalışma şartlarında bu telefonlarda yeterince istifade edemeyince CAT çalışmalarına başladı ve İş makinası Operatörlerine yönelik bir telefon yaptı yapmış olduğu telefon yere düşürmekten korkmayacağımız bir çelik kasaya sahip 1 metreye kadar su altı basıncına dayanıklı toz alamaya karşı etrafı kavuçuk ve contalar ile kaplamalı.

4.7 inçlik 720p bir ekrana sahip olan CAT S50, Android 4.4 KitKat işletim sisitemine sahip, 1,2GHz hızında çalışan dört çekirdekli işlemci, 8 megapiksel kamerası, kablosuz şarj gibi özellikleri ile ile İş Makinası operatörlerinin beğenisine sunulan CAT S50 son derece iddialı. 

CAT S50 ağır çalışma şartlarında İnşaat ve maden ocaklarında çalışan işçi/mühendisler için S50, ilginç bir alternatif olacak.

WhatsApp Mesajı Gönder
Scroll to Top