Uygulamalı Kule Vinç Eğitimi

Uygulamalı Kule Vinç Eğitimi

Uygulamalı Kule Vinç Eğitimlerimiz 30 mt kanca altı yüksekliği 60 mt boom uzunluğu olan top-link kule vincimiz üzerinde eğitimlerimiz Uzmanlar İş Makinaları ve Operatörlük Kursunda devam ediyor.

Yoğunlaştırılmış bir program halinde devam eden kule vinç eğitimlerimiz özellikle il dışından gelen kursiyerlerimiz için kısa zamanda bitmesi avantajlı bir şekildedir. Grup sayısını az tutarak daha kısa zamanda daha fazla makine kullanarak eğitimlerini almaktadır.

Uzmanlar İş Makinaları ve Operatörlük Kurs binsaında Teorik eğitimle başlayan eğitimlerimiz Kule Vinç üzerinde devam etmektedir.

Eğitimlerimiz A Sınıfı iş Güvenliği Uzmanı, İnşaat Teknikeri, İş Makinası Operatör Öğretmeni gözetiminde gerçekleştirilmektedir.

Eğitim konularında İş Sağlığı ve İş Güvenliği Kuralları, Mukavemet, Vinç Bakımları, Vinç Kullanımı gibi konular işlenmektedir.

Eğitimlerini tamamlayan kursiyerlerimiz Milli Eğitim Bakanlığının yapmış olduğu İş Makinası Kullanımı Operatörlük Belgesi Sınavına girmekte ve başarılı olanlara MEB Onaylı Operatörlük Belgesi verilmektedir.

Mezun olan kursiyerler sektörde iş bulabilme imkanları son derece yüksektir. Mezun olup sektörde asgari ücretin 3-4 katı maaşla işe başlayan bir hayli kursiyerimiz bulunmaktadır.

WhatsApp Mesajı Gönder
Scroll to Top