Uzmanlar Operatörlük Olarak Terörü Lanetliyoruz

Uzmanlar Operatörlük Olarak Terörü Lanetliyoruz

Kayseri Erciyes Üniversitesi kampüsünde 17 Aralık 2016 tarihinde saat 08.45'de bir halk otobüsüne bombalı araçla hain bir saldırı gerçekleştirildi. Yaşanan terör saldırısında 14 asker şehit olurken, 56 kişi de yaralandı. 56 yaralının 12'si yoğun bakımda 4'ünün durumu ağır. Uzmanlar İş Makinaları ve Operatörlük Kursu olarak bu hain saldırı sonucunda şehit olanlara allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı, hastalara ise acil şifalar diliyoruz. Tüm milletimizin başı sağolsun.

Kayseri'de, çarşı izni için çıkan askerlerin içinde bulunduğu özel halk otobüsü Talat Bulvarı Caddesi üzerinde Erciyes Üniversitesi önünden geçişi sırasında bombalı bir araçla saldırı düzenlendi.
Yapılan açıklamalara göre şehit sayısı 14, yaralanan kişi ise 56 olarak belirtildi. Yaralıların 12'si yoğun bakımda 4'ünün durumunun ise ağır olduğu belirtildi.

Sabah saatlerinde Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklamada, "13 şehit, 48 yaralı personelimiz var" denildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Kayseri Valiliği önünde yaptığı açıklamada Şehitlerimizden 8'inin kimliğinin açıklandığını ve yaralı sayısının ise 56 olduğunu belirtti.

Kahramanmaraş'ta konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Askerleri taşıyan otobüse canlı bomba saldırısı oldu" dedi. Tüm türkiye olarak terörle mücadelede kararlılık vurgusu yapan Başbakan, "Bu olaylar milletimizin ve bizim terörle mücadele gücümüzü zayıflatmaz, aksine artırır" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada saldırıyı gerçekleştiren teröristin kimliğine ulaştıklarını söyledi.

Türkiye'de yapılan bu terör saldırıları elbette boş değil. Suriye'de El-Bab'a giren Türk ordusunun bundan sonraki hedefi PYD ve PKK terör örgütü olduğundan. Teröre karşı mücadeleyi kesmek i,stiyorlar.

Dış kuvvetlerinde desteklediği bu terör saldırıları türkiyede yapılan ve bir çok İş Makinası Operatörünün çalıştığı büyük projeleri engellemeye çalışmalarıdır. Biz İş Makinası Operatörleri ve İş Makinası Operatör Eğiticileri olarak bu projeleri engellemek isteyen terör örgütlerinin hiç bir zaman başarılı olamayacdağını biliyoruz. Biş İş Makinası Operatörleri ve İş Makinası Operatör Eğiticileri olarak her zaman birlik beraberlik içinde çalışacağız. Türkiyemizi kimseye böldürmeyeceğiz. Ne Darbe girişimlerine, ne Bölücü Terör örgütlerine, ne Emperyalist güçlere nede siyonist güçlere Türkiyeyi kaptırmayacağız. İş makinası operatörlerine ekmek teknesi olana bu projeler devam edecek ve Türkiye bölgede söz sahibi bir ülke konumuna gelecek.

İzne Çıkan ASKERLERE,

Okula Giden ÖĞRENCİLERE,

Savunmasız Masum İNSANLARA,

Saldıranlar....

ALLAH'ın GAZABI YAKINDIR...

WhatsApp Mesajı Gönder
Scroll to Top